SKREVET: 22.06.2012 / KLOKKEN: 12:52


HAHA! Jeg tror ikke sommerferien kunne startet noe bedre! Herlig altså! Vi fikk utdelt karakterkort på avslutningen i går, som jeg har skrevet før, og jeg er nå SUPERHAPPY! Det kunne absolutt ikke gått noe bedre og jeg er storfornøyd! Hehe!

 

Hadde ikke regnet med mer enn dette, og med ett snitt på nøyaktig fem så er jeg utrolig fornøyd! Elsker sekseren jeg fikk i musikk, og læreren vi har i musikk er utrolig hyggelig, snill og kul, så, jeg er bare utrolig glad! 

 

Skoleavslutningen i går gikk egentlig ganske greit! Jeg spilte gitar på tre sanger, og to av dem var allsang med hele skolen. Ikke tro at dette var så stort, for vi er liksom bare 60 stykker på skolen, men det var alikevel gøy! Men på siste sangen, som var skolesangen, så startet de med å synge den i feil dur, så jeg måtte bare fortsette å spille den i en helt annen dur enn den de sang den i. Litt sånn dumt, men det går sikkert bedre neste år. Jeg fikk liksom notene på den sangen på slutten av skoledagen samme dag, så jeg hadde ikke fått øvd på den med de andre på skolen enda, så det var litt sånn inprovisert, menmen ;) Hehe! Det viktigste var at det var gøy!

 

-Sanna
SKREVET: 15.06.2012 / KLOKKEN: 14:33


I dag har vi hatt den siste "ordentlige" skoledagen. Egentlig ble den ikke så ordentlig, fordi første time, da vi skulle ha naturfag, spilte de fleste tetris på facebook. Til og med læreren! Haha! :D Digger sånne skoledager! Vi fikk i tillegg is! Så, da vi skulle ha matte, spilte vi et gruppespill med mattespørsmål. Egentlig ganske greit, så vi slapp vanlig matte ;) I nest siste time hadde vi norsk, men da spiste vi kake og så på film. Filmen varte resten av dagen, utover gymmen, så da var det egentlig en ganske slack time ;) Har avspasering på mandag for klasseturen vi skal ha på tirsdag til onsdag. Da skal vi på kanotur ;) Gleder meg utrolig mye! Og så skal vi bare øve til skoleavsluttningen på torsdag, og så blir det skoleavsluttning på kvelden på torsdag. Da vet dere programmet mitt framover, så da vet dere litt når jeg har tid til å blogge og når jeg ikke har det, og hvordan programmet mitt ser ut framover.

 

 

-Sanna
SKREVET: 14.06.2012 / KLOKKEN: 23:19


Har du noen gang hatt den følelsen, der du føler at familie er skapt får å gjøre deg flau? Det er helt forferdelig, det at familie klarer å si feil ting på feil sted så det høres helt merkelig ut eller noe sånt. Haha, måtte bare ha noe og skrive, og da tenkte jeg at dette var ett passende tema, for da kan jeg spørre dere, har du noen gang hatt den følelsen? Det at du sitter i et rom med noen familiemedlemmer til noen i klassen, kanskje dine beste venner etc., og så klarer familien din å rote det skikkelig til, og alle de andre i rommet må undertrykke latteren for å skjule det for personen som dreit seg ut, og du ser det på dem. Irritasjon!

Så da kan jeg spørre dere; Har dere noen gang følt dere flaue p.g.a. et familiemedlem som roter det til?

 

-Sanna

Carly Rae Jepsen: Call Me Maybe(sangen vi skal spille på skoleavsluttningen)


SKREVET: 14.06.2012 / KLOKKEN: 22:49(Î Dette burde jeg grøre mye oftere) ;)

Såå, jeg vet at jeg kommer til å skrive blogginnleggene mine og sende dem ut i ingenmannsland nå fremover, men det er egentlig bare min skyld siden jeg aldri blogger så mye.

 

Jeg bare oppdaterer dere litt på min hverdag nå for tiden. En av grunnene til at jeg ikke har blogget så mye er fordi jeg har arbeidet skikkelig hardt med skolen i det siste. Jeg har hatt lekser, prøver, innleveringer og framføringer, men nå er jeg snart ferdig. Har egentlig bare to lekser igjen av dette skoleåret. Vi har nettopp hatt heldager(tentamener) og der fikk jeg 5- på norsk tentamenen og 5 på matte og engelsk.

 

Er utrolig fornøyd med det fordi jeg føler at jeg ikke kunne gjort det stort bedre, og da er det godt nok for meg. Fikk en 6er på en innlevering vi hadde i norsken der vi skulle beskrive en bok vi hadde lest. Det var egentlig en fordypningsoppgave da, men siden jeg ELSKER å lese, så gikk det så greit som det kunne. Jeg fikk også en 6er i musikk, der læreren min sa at jeg kom til å få en 6er på karakterkortet også! YES!


Vi får karakterkortet på skoleavsluttningen, som er neste torsdag. Altså, vi har skoleavsluttning den 21.06.12. Gleder meg utrolig mye! Der skal jeg synge og spille gitar sammen med to andre.


 

Da skal Marte synge og Taran skal spille piano. Jeg skal liksom synge en andrestemme aktig ting. Jeg elsker å spille gitar og synge, så det blir bare chill ;) Jeg skal også danse litt. Der har noen jenter blandet en mix av noen sanger som de skal framføre, og jeg skal være med på den siste av dem. Gleder meg veldig! 


(Skal ikke danse tåspiss, men jeg kan det og da)

Det jeg gleder meg mest til i sommerferien er at jeg kanskje skal til Skottland, uten familien min, og bo hos en familie vi kjenner der. Det skal bli så bra, hvis jeg får lov ;)
Jeg skal også på hundekurs og landsskytterstevnet (jupp, jeg skyter også), også har jeg bursdag i juli. Såå, mye og se fram til her ja! Gleder meg utrolig mye til å slippe unna skolen i ett par måneder. 

 Hvorfor kommer det rød strek når du skriver Yey!? (Random...)

 

-Sanna

 
SKREVET: 06.06.2012 / KLOKKEN: 18:18


Skal snart bort og grille med de andre i korpset. Det blir kos å bare sitte å snakke med de andre og spise god mat. Bare en liten oppdate ;)

(et bilde fra ferien min i London i fjor sommer :) Tok det selv med min egen telefon (!) )
SKREVET: 02.06.2012 / KLOKKEN: 14:34


Nå sitter søsteren min og jeg og spiser rester av kakene fra bursdagsfeiringen hennes i går. Hun har egentlig burdag i morgen, så da blir det sikkert enda mer da ;) Gleder meg veldig til hun får se gavene sine, og gleder meg like mye til dere får se dem, når og hvis jeg får lagt det ut.

Blogges!

 

-Sannahits hits