SKREVET: 31.05.2012 / KLOKKEN: 17:34


Sender en bursdagshilsen til min søster som har bursdag på søndag! Har hatt et storinnkjøp til henne i dag, og tror jeg skal få laget et innkjøpsinnlegg til det. Men det må skje etter bursdagen hennes, så hun ikke kan sjekke hva hun får;)


-Sanna
SKREVET: 29.05.2012 / KLOKKEN: 15:12


Sorry for lite blogging i det siste... Håper ikke dere har falt helt bort fra meg enda :) Hadde vært fint om dere kunne gi meg et lite tegn på at dere er der ute fotsatt:)

Dagen min vært helt grei. Nå har jeg nettopp gått en tur med hundene og skal snart begynne å rydde rommet mitt :)

Hvordan har din dag vært?
SKREVET: 17.05.2012 / KLOKKEN: 14:51


Ser at lesertallet har synket. Veldig! Sorry for lite blogging denne uka, men jeg sa ifra i det siste blogginlegget at det kom til å komme lite fra meg denne uka, men nå, på 17. mai, fikk jeg en liten pustepause, så da bestemte jeg meg for å blogge, for dere. Det eneste jeg ber om er at dere ikke gir opp meg, og husk at jeg kommer tilbake, så bare stikk innom og sjekk. Pliizzzz! Det kommer nye innlegg når dere ikke aner det, så det kommer når jeg får et opprom. Just stay with me, ooh, stay with me!!!!!!!! Piiizzzz!!! 

Jeg kan jo fortelle dere litt om min 17. mai, så langt. 

Jeg har ikke fått tatt noen bilder i dag, av åpenbare grunner. Jeg har spilt i korpset!!! Jeg spiller kornett, og jeg ELSKER(!) det!!!! Det er såååå gøy å spille i korps. Jeg bor på et lite tettsted, så vi er sånn ca. 25 stk. på øvelsene, i gjennomsnitt. Nå i deg var vi rundt 20 stk., så da er det veldig nødvendig å være der! Det som er så gøy er at i store korps, hører du nesten ikke den individuelle spilleren, men hos oss er det i gjennomsnitt tre - fire stk. på et instrument, så hvis noen gjør feil, så hører du det godt(!). Men det som er gøy med det da, er at folkene virkelig kan høre at jeg spiller, at jeg bare ikke glir inn i mengden, som i de feste andre korps. Også er vi tre genrasjoner i korpset vårt. Bare i familien min er vi det! Bestemor spiller klarinett, bestefar spiller kornett, pappa spiller barriton og søsteren min og jeg spiller kornett. Veldig koselig korps, egentlig. Jeg elsker alt jeg gjør, og dette er en stor del av det :) Det er veldig sosialt i samme sengen ;)

Så vi masjerte og spilte, og vi spilte i kirken og, ja, vi spilte for det meste ;) Hehe... Nå skal vi snart samle slekta og spise sammen :) Det bir kjempekoselig :D Og så har vi besøk av mormor og Poppy :) Legger snart ut profilen hennes så fort jeg kan ;)

Her er Poppy :) Hun er en nyyydelig liten dverg puddel :) Det er mormor sin hund, men vi trenerene osv, og jeg ser henne hver uke, når jeg er på besøk hos mormor :) Jeg elsker henne, like mye som alle de andre dyra, altså, VEEEELDIG MYE!!!!!!!!!!!!!

 

Vi blogges snart, håper jeg ;)

 

 

-Sanna

 
SKREVET: 15.05.2012 / KLOKKEN: 19:17


Jeg er såååå lei meg for at jeg ikke har blogget så mye de siste dagene! Jeg var skikkelig syk i helgen, og så har jeg hatt tentamen i dag, og skal ha en til i morgen. Jeg føler meg rett og slett helt utslitt ut, så det blir nok ikke så mye blogging. Nå skal snart lillesøsteren min spille fotballkamp, og da skal jeg dra og se på henne, kanskje ;) Er ikke sikker enda :) Jeg skal prøve å få blogget litt denne uka. Har en plan om å få lagt ut oppskrift på en kake jeg har lagd og bilder fra da jeg lagde det, vise bidene jeg får tatt på 17. mai, hvis jeg får tatt noen da, og få ut litt flere dyreprofiler :) Jeg tror jeg også snart må få ut en sang til på youtube-kontoen min, og få lagt den ut her :) Også kom jeg på at jeg skal til kusina mi i helga som har fått seg valper, så da håper jeg på litt bilder der også. Det blir nok ikke så mye blogging framover i uka. I morgen har jeg tentamen og musikkøvelse, på torsdag er det, som alle vet, 17. mai, og på fredag drar jeg til kusina mi, og da kommer jeg hjem igjen på lørdag, tror jeg, så da blir det nok ikke så mye bloggings, men skal prøve å blogge på søndag, hvis jeg ikke er for sliten ;) Jaja, vi får se :)


LøyvaMøyva

Her er busdagsgaven min til en vennine for en stund siden (Random)

 

Håper vi blogges ;)

 

-Sanna


 
SKREVET: 15.05.2012 / KLOKKEN: 17:53


Navn: Laufey (uttales Løyvi)

Kallenavn: Møyva

Alder: 12 år

Rase: Islandsk Fårehund

Farge: Brun

Viktig fakta: Gårdshund, elsker pappa og bestefar, og elsker traktorer.

Personlighet: Som dere har lest,er hun virkelig en gårdshund! Hun elsker å sitte på i traktoren, og derfor elsker hun bestefar og pappa, for de kan kjøre traktor. Hun følger etter dem hvor enn de går, fordi hun vil så gjerne være med hvis de skal kjøre traktoren ett eller annet sted. Hun ligger alltid i hundesengen på trappen vår for å passe på gården, me hvis det er fint vær, ligger hun på bakken eller i skyggen fra trampolina. Hun passer på hvis det skjer noe på gården, som for eksempel så passer hun på hønene fra rovdyr, og sauene, og egentlig de fleste andre dyrene også. Hun er vedig gretten av seg mot de andre hundene, og er heller ikke så veldig glad i alle kattene. Jeg tror det er sånn du blir når du blir veldig gammel. Når de andre blir litt for over ivrige, så knurrer hun. Jaja, vi får bare huske på at hun er en gammel dame ;)

 

 

-Sanna


  

 
SKREVET: 13.05.2012 / KLOKKEN: 16:30


Vil bare informere dere om at jeg her en Youtube-konto. Den heter AnimalsLoveInfection :) Link finner du her! Jeg har to videoer hittil. Videoene er sangmixer :)  Gjerne legg igjen en kommentar på youtube-kontoen.

Tooji: Stay


Legger ut sangen Stay, fordi jeg og gruppa mi danset til den på danseforestillingen vi har hvert halvår. En venninne har lagt ut en film av det på bloggen sin :) Link finner du her! Jeg er i den sistte dansen du ser. Jeg er den som står i midten med svart drakt. Hehe :) Håper du ser meg ;) Jeg ligger nede på gulvet på starten ;)

 

 

 

-Sanna 

 


 
SKREVET: 13.05.2012 / KLOKKEN: 13:08


logo

Hvilket av de fire elementene er du?

illustr.

Luft

Du er en av de snille, positive menneskene som aldri gir opp. Setter du deg ett mål gjør du alt for å nå det målet. Fortsett med det og aldri gi opp. Du er ganske smart og alltid full i ideer. Noe du synst er herligt er å stå ute der det er vindfullt og kjenne vinden blåse i ansiktet :P

Stå på du positive menneske!
Måtte bare vise dere denne her! Den beskriver meg på en prikk, så da får dere vite litt mer om meg.
Jeg får ikke blogget før fire-tiden, kan jeg gjette, for nå skal jeg straks dra å skyte ;) Jepp, jeg driver med skyting (med børsje), så nå skal jeg snart skyte stevne ;) Legger ut en profil i dag ;) Da legger jeg ut den siste hunden vi har, Laufey ;) Dere får bare glede dere :)
- Sanna SKREVET: 12.05.2012 / KLOKKEN: 22:13


Nå har jeg nettopp vært på Military Tattoo!!! Det var syykt bra!!! Det var kjempestort, og det var kjempe flinke musikere!!! Det var med korps, folk som "sjonglerte" med børser som hadde kniver i enden, sangere, dansere og mye, mye mer!!! Det var også folk som spilte på trommer, men ikke vanlig, de slo på hverandres og gjorde forskjellige bevegelser kjempefort og lignende!! Det var kjeempekult!!! Gleder meg kjempe til neste gang!!! Nå sitter vi på en resturant og venter på maten vår ;)

Btw, lurte på, hvis du her en blogg, kan du linke meg da?? Hvis du gjør det, så sier du ifra til meg(hvis du vil), gir meg bloggadressen din og så kan du bli linket på bloggen min også ;)

-Sanna
SKREVET: 12.05.2012 / KLOKKEN: 12:03


Jeg har funnet ut at jeg skal lenke alle jeg har som venner på blogg.no. Så hvis du blir venn med meg, så legger jeg ut en lenke til bloggen din der borte->

 


Her er det første eksemplet :) 

Jeg skal forsette med dette så lenge jeg klarer, så bare bli venn med meg, så skal jeg lenke deg til favorittene mine ;)

 

-Sanna
 
SKREVET: 12.05.2012 / KLOKKEN: 11:42


Næmen, har du sett! Jeg BLE ikke noe bedre av coopertesten går. Har snuftet hele nattet, og attpåtil så våkner jeg KJEMPETIDLIG! Jeg pleier å våkne rundt ti - elleve tiden, men i dag våknet jeg kvart over åtte! Jeg er lei av å være syk! Jeg gleder meg skikkelig til det er over!

Senere i dag skel jeg på Military Tattoo! Det er en forestilling der nasjonale korps og millitærer opptrer! Det er faktisk KJEMPEKULT!!!! Det er annethvert år. Jeg var der for to år siden! Jeg anbefaler det på det sterkeste! Jeg skal legge ut bilder hvis det er lov til å ta bilder der, og av det jeg får tatt bilder av :) Gleder meg masse!

Skal få prøvd å legge ut en dyreprofil hver dag :) Det er ganske mange igjen, så det kommer nok til å holde en stund ;) I dag kommer det også en ;)

 Sånn ser det ut :) Vet jeg ikke burde bruke google bilder, men jeg ville bare illustrere for dere hvor stort det egentlig er :)

 


Slenger med et bilde av Milly da hun var litt mindre, med de rare ørene hennes ;)

 

Skal du på Military Tattoo?

Hvilken dyreprofil vil du ha som neste? Hvilket dyr?

 

-Sanna
 
SKREVET: 11.05.2012 / KLOKKEN: 21:05


Navn: Milly

Kallenavn: MillyPilly

Alder: 5 1/2 måneder 

Rase: Fox terrier, Collie og Dansk, svensk gårdshund

Farge: Brun 

Viktig fakta: Fikk henne for ikke så veldig lenge siden. Oppfører seg AKKURAT som valper pleier å gjøre. Ødelegge alt! Blir nok en Pappadalt i framtiden ;)

Personlighet: Veldig hyper, nesten hele tiden. Når hun sover, da sover hun, og når er våken, er hun helt gæren, enn så lenge. Jeg gleder meg litt til hun blir voksen, så hun blir mer lik Robin. En koseklump! Han var akkurat som hun er nå da han var liten, så vi får bare håpe på det beste. ;) Hun bjeffer på alt og ingenting og ødelegger absolutt ALLE puter! Hehe... Hun er spesiell!

 

 
                                                                                                     Slapp av! Hun bare lukket munnen sin rundt hånden til mamma, men 

                                                                                                      jeg måtte bare legge det ut ;)

 

-Sanna


 

 

 
SKREVET: 11.05.2012 / KLOKKEN: 20:29


Dagen i dag her egentlig vært helt forferdelig. For å være ærlig, helt grusom. Jeg startet dagen med å hoste hvert 5 sekund i naturfagstimen. Det ble så mye, og så irriterende for de andre i klasserommet at læreren ba meg om å gå ut og drikke og trekke litt frisk luft. FLAUT! Når jeg kom inn igjen måtte jeg sitte med munnen i armkroken for ikke å hoste igjen, for hvis jeg pustet inn luften, så begynte det å kile i halsen igjen... Og så begynte jeg å hoste... Senere på dagen ble jeg bedre, men så på slutten av dagen hadde vi gym, og selvfølgelig var jeg så heldig. Vi hadde "tilfeldigvis" cooper-testen i dag! Joho liksom. Jeg løp og hostet og løp og hostet. Helt forferdelig. Tror ikke det hjelper så mye på forkjølelsen. Men, men. Har holdt meg i sofaen resten av dagen, så jeg håper at ikke jeg blir syk helt til neste uke, da vi har to tentamener og så er det 17. mai. Og da skal jeg spille i korpset, såååå, jeg håper ikke jeg blir alt så alt så for syk, så jeg ikke kan spille... Jaja! 

Uansett, GOD HELG ALLE SAMMEN!!!!!!!!


Dette har hunden min, Milly, gjort. Legger ut profilen hennes om et øyeblikk.

 

-Sanna
 
SKREVET: 11.05.2012 / KLOKKEN: 18:07


Navn: Robin (hund) ;)

Alder: 4 år

Rase: Blanding av; Golden Retriver, Scheafer, Buhund, Lundehund og Cavalier King Charles Spaniel (god mix, med andre ord)

Farge: Lys beige

Viktig fakta: Kosebamsen i huset. Den forsiktige lille kosehunden som er redd for det meste. Spesielt for en hund som bor på gård... :) 

Personlighet: En skikkelig mammadalt. Han er veldig kosete og har en nydelig peronlighet. Han går nesten amok hvis han ikke er hjemme rundt tidene mamma kommer hjem igjen. Vet ikke hvordan han vet det, men det er vel en hunde-greie :)

  

 


-Sanna


 
SKREVET: 11.05.2012 / KLOKKEN: 14:53


Dere har sikkert sett den siste dyreprofilen. Den med Guttungen. Er det en god idè å lage sånne, eller synes dere det bare høres teit ut? Jeg vil gjerne ha deres mening så jeg kan vite om jeg skal fortsette med det eller ikke. Jeg vil gjerne fortsette med det, for når jeg skriver om dem så kan dere liksom søke opp profilene for å huske hvordan de var og sånt igjen :) 


(han kan være veldig merkelig til tider...)

God idé eller dårlig idé?

 

-Sanna 
SKREVET: 11.05.2012 / KLOKKEN: 14:45


Navn: Guttungen (Aron)

Alder : 10 år

Rase: Siameser

Farge: Brun 

Viktige fakta: Veldig merkelig til tider, men veldig, veldig kosete :) 

Personlighet: Veldig "Sanna-dalt". Jeg er hans yndlingsmenneske, han er mitt yndlingsdyr! Vi har et veldig sterkt bånd :) Jeg elsker ham over alt på jord! Han er kjempekosete og koselig. Håper dere liker ham, for han kommer dere til å høre mye fra i framtiden ;) 

-Sanna

 
SKREVET: 10.05.2012 / KLOKKEN: 21:23


Hei! Dette er det første innlegget på min nye blogg. Her kommer jeg til å blogge om hverdagslivet mitt, og etterhvert skal jeg prøve å få igang en liten historie, hvis jeg får litt oppfordring til å lage den :) Gleder meg syykt til å komme meg igjen. Har hatt ganske mange blogger før, men ingen av dem har funket så veldig for meg, så jeg håper jeg får noen kommentarer. Jeg bor også på gård, så det kommer nok noen dyrebilder og oppdateringer om hva som skjer rundt meg her ;) Dette er den nydelige katten min i dette øyeblikk, som akkurat nå ligger rett ved siden av meg! Jeg elsker han over alt på jord! Han er en ti år gammel siameser, og jeg har hatt ham i huset helt siden jeg var tre år gammel, og jeg er hans yndligsmenneske, og han er mitt yndlingsdyr, så du kan si vi har et ganske sterkt bånd ;) 

-Sanna og Guttungen

 

Har du noen dyr? 
SKREVET: 10.05.2012 / KLOKKEN: 20:06


Dette er den første posten på min nye blogg ;)hits hits