SKREVET: 12.07.2012 / KLOKKEN: 17:08


Hei! Hva skjer hos dere a? For tiden har jeg ingenting å skrive om. Hadde likt å høre noen tips om hva jeg kan skrive om. Nå her jeg besøk av verdens beste kusine og vi koser oss med tv og pc. Du kan besøke bloggen hennes her


 Blogges ;)

 

-Sanna
SKREVET: 15.06.2012 / KLOKKEN: 14:33


I dag har vi hatt den siste "ordentlige" skoledagen. Egentlig ble den ikke så ordentlig, fordi første time, da vi skulle ha naturfag, spilte de fleste tetris på facebook. Til og med læreren! Haha! :D Digger sånne skoledager! Vi fikk i tillegg is! Så, da vi skulle ha matte, spilte vi et gruppespill med mattespørsmål. Egentlig ganske greit, så vi slapp vanlig matte ;) I nest siste time hadde vi norsk, men da spiste vi kake og så på film. Filmen varte resten av dagen, utover gymmen, så da var det egentlig en ganske slack time ;) Har avspasering på mandag for klasseturen vi skal ha på tirsdag til onsdag. Da skal vi på kanotur ;) Gleder meg utrolig mye! Og så skal vi bare øve til skoleavsluttningen på torsdag, og så blir det skoleavsluttning på kvelden på torsdag. Da vet dere programmet mitt framover, så da vet dere litt når jeg har tid til å blogge og når jeg ikke har det, og hvordan programmet mitt ser ut framover.

 

 

-Sanna
SKREVET: 14.06.2012 / KLOKKEN: 23:19


Har du noen gang hatt den følelsen, der du føler at familie er skapt får å gjøre deg flau? Det er helt forferdelig, det at familie klarer å si feil ting på feil sted så det høres helt merkelig ut eller noe sånt. Haha, måtte bare ha noe og skrive, og da tenkte jeg at dette var ett passende tema, for da kan jeg spørre dere, har du noen gang hatt den følelsen? Det at du sitter i et rom med noen familiemedlemmer til noen i klassen, kanskje dine beste venner etc., og så klarer familien din å rote det skikkelig til, og alle de andre i rommet må undertrykke latteren for å skjule det for personen som dreit seg ut, og du ser det på dem. Irritasjon!

Så da kan jeg spørre dere; Har dere noen gang følt dere flaue p.g.a. et familiemedlem som roter det til?

 

-Sanna

Carly Rae Jepsen: Call Me Maybe(sangen vi skal spille på skoleavsluttningen)


SKREVET: 14.06.2012 / KLOKKEN: 22:49(Î Dette burde jeg grøre mye oftere) ;)

Såå, jeg vet at jeg kommer til å skrive blogginnleggene mine og sende dem ut i ingenmannsland nå fremover, men det er egentlig bare min skyld siden jeg aldri blogger så mye.

 

Jeg bare oppdaterer dere litt på min hverdag nå for tiden. En av grunnene til at jeg ikke har blogget så mye er fordi jeg har arbeidet skikkelig hardt med skolen i det siste. Jeg har hatt lekser, prøver, innleveringer og framføringer, men nå er jeg snart ferdig. Har egentlig bare to lekser igjen av dette skoleåret. Vi har nettopp hatt heldager(tentamener) og der fikk jeg 5- på norsk tentamenen og 5 på matte og engelsk.

 

Er utrolig fornøyd med det fordi jeg føler at jeg ikke kunne gjort det stort bedre, og da er det godt nok for meg. Fikk en 6er på en innlevering vi hadde i norsken der vi skulle beskrive en bok vi hadde lest. Det var egentlig en fordypningsoppgave da, men siden jeg ELSKER å lese, så gikk det så greit som det kunne. Jeg fikk også en 6er i musikk, der læreren min sa at jeg kom til å få en 6er på karakterkortet også! YES!


Vi får karakterkortet på skoleavsluttningen, som er neste torsdag. Altså, vi har skoleavsluttning den 21.06.12. Gleder meg utrolig mye! Der skal jeg synge og spille gitar sammen med to andre.


 

Da skal Marte synge og Taran skal spille piano. Jeg skal liksom synge en andrestemme aktig ting. Jeg elsker å spille gitar og synge, så det blir bare chill ;) Jeg skal også danse litt. Der har noen jenter blandet en mix av noen sanger som de skal framføre, og jeg skal være med på den siste av dem. Gleder meg veldig! 


(Skal ikke danse tåspiss, men jeg kan det og da)

Det jeg gleder meg mest til i sommerferien er at jeg kanskje skal til Skottland, uten familien min, og bo hos en familie vi kjenner der. Det skal bli så bra, hvis jeg får lov ;)
Jeg skal også på hundekurs og landsskytterstevnet (jupp, jeg skyter også), også har jeg bursdag i juli. Såå, mye og se fram til her ja! Gleder meg utrolig mye til å slippe unna skolen i ett par måneder. 

 Hvorfor kommer det rød strek når du skriver Yey!? (Random...)

 

-Sanna

 
SKREVET: 06.06.2012 / KLOKKEN: 18:18


Skal snart bort og grille med de andre i korpset. Det blir kos å bare sitte å snakke med de andre og spise god mat. Bare en liten oppdate ;)

(et bilde fra ferien min i London i fjor sommer :) Tok det selv med min egen telefon (!) )
SKREVET: 02.06.2012 / KLOKKEN: 14:34


Nå sitter søsteren min og jeg og spiser rester av kakene fra bursdagsfeiringen hennes i går. Hun har egentlig burdag i morgen, så da blir det sikkert enda mer da ;) Gleder meg veldig til hun får se gavene sine, og gleder meg like mye til dere får se dem, når og hvis jeg får lagt det ut.

Blogges!

 

-Sanna
SKREVET: 31.05.2012 / KLOKKEN: 17:34


Sender en bursdagshilsen til min søster som har bursdag på søndag! Har hatt et storinnkjøp til henne i dag, og tror jeg skal få laget et innkjøpsinnlegg til det. Men det må skje etter bursdagen hennes, så hun ikke kan sjekke hva hun får;)


-Sanna
SKREVET: 17.05.2012 / KLOKKEN: 14:51


Ser at lesertallet har synket. Veldig! Sorry for lite blogging denne uka, men jeg sa ifra i det siste blogginlegget at det kom til å komme lite fra meg denne uka, men nå, på 17. mai, fikk jeg en liten pustepause, så da bestemte jeg meg for å blogge, for dere. Det eneste jeg ber om er at dere ikke gir opp meg, og husk at jeg kommer tilbake, så bare stikk innom og sjekk. Pliizzzz! Det kommer nye innlegg når dere ikke aner det, så det kommer når jeg får et opprom. Just stay with me, ooh, stay with me!!!!!!!! Piiizzzz!!! 

Jeg kan jo fortelle dere litt om min 17. mai, så langt. 

Jeg har ikke fått tatt noen bilder i dag, av åpenbare grunner. Jeg har spilt i korpset!!! Jeg spiller kornett, og jeg ELSKER(!) det!!!! Det er såååå gøy å spille i korps. Jeg bor på et lite tettsted, så vi er sånn ca. 25 stk. på øvelsene, i gjennomsnitt. Nå i deg var vi rundt 20 stk., så da er det veldig nødvendig å være der! Det som er så gøy er at i store korps, hører du nesten ikke den individuelle spilleren, men hos oss er det i gjennomsnitt tre - fire stk. på et instrument, så hvis noen gjør feil, så hører du det godt(!). Men det som er gøy med det da, er at folkene virkelig kan høre at jeg spiller, at jeg bare ikke glir inn i mengden, som i de feste andre korps. Også er vi tre genrasjoner i korpset vårt. Bare i familien min er vi det! Bestemor spiller klarinett, bestefar spiller kornett, pappa spiller barriton og søsteren min og jeg spiller kornett. Veldig koselig korps, egentlig. Jeg elsker alt jeg gjør, og dette er en stor del av det :) Det er veldig sosialt i samme sengen ;)

Så vi masjerte og spilte, og vi spilte i kirken og, ja, vi spilte for det meste ;) Hehe... Nå skal vi snart samle slekta og spise sammen :) Det bir kjempekoselig :D Og så har vi besøk av mormor og Poppy :) Legger snart ut profilen hennes så fort jeg kan ;)

Her er Poppy :) Hun er en nyyydelig liten dverg puddel :) Det er mormor sin hund, men vi trenerene osv, og jeg ser henne hver uke, når jeg er på besøk hos mormor :) Jeg elsker henne, like mye som alle de andre dyra, altså, VEEEELDIG MYE!!!!!!!!!!!!!

 

Vi blogges snart, håper jeg ;)

 

 

-Sanna

 
SKREVET: 15.05.2012 / KLOKKEN: 19:17


Jeg er såååå lei meg for at jeg ikke har blogget så mye de siste dagene! Jeg var skikkelig syk i helgen, og så har jeg hatt tentamen i dag, og skal ha en til i morgen. Jeg føler meg rett og slett helt utslitt ut, så det blir nok ikke så mye blogging. Nå skal snart lillesøsteren min spille fotballkamp, og da skal jeg dra og se på henne, kanskje ;) Er ikke sikker enda :) Jeg skal prøve å få blogget litt denne uka. Har en plan om å få lagt ut oppskrift på en kake jeg har lagd og bilder fra da jeg lagde det, vise bidene jeg får tatt på 17. mai, hvis jeg får tatt noen da, og få ut litt flere dyreprofiler :) Jeg tror jeg også snart må få ut en sang til på youtube-kontoen min, og få lagt den ut her :) Også kom jeg på at jeg skal til kusina mi i helga som har fått seg valper, så da håper jeg på litt bilder der også. Det blir nok ikke så mye blogging framover i uka. I morgen har jeg tentamen og musikkøvelse, på torsdag er det, som alle vet, 17. mai, og på fredag drar jeg til kusina mi, og da kommer jeg hjem igjen på lørdag, tror jeg, så da blir det nok ikke så mye bloggings, men skal prøve å blogge på søndag, hvis jeg ikke er for sliten ;) Jaja, vi får se :)


LøyvaMøyva

Her er busdagsgaven min til en vennine for en stund siden (Random)

 

Håper vi blogges ;)

 

-Sanna


 
SKREVET: 13.05.2012 / KLOKKEN: 13:08


logo

Hvilket av de fire elementene er du?

illustr.

Luft

Du er en av de snille, positive menneskene som aldri gir opp. Setter du deg ett mål gjør du alt for å nå det målet. Fortsett med det og aldri gi opp. Du er ganske smart og alltid full i ideer. Noe du synst er herligt er å stå ute der det er vindfullt og kjenne vinden blåse i ansiktet :P

Stå på du positive menneske!
Måtte bare vise dere denne her! Den beskriver meg på en prikk, så da får dere vite litt mer om meg.
Jeg får ikke blogget før fire-tiden, kan jeg gjette, for nå skal jeg straks dra å skyte ;) Jepp, jeg driver med skyting (med børsje), så nå skal jeg snart skyte stevne ;) Legger ut en profil i dag ;) Da legger jeg ut den siste hunden vi har, Laufey ;) Dere får bare glede dere :)
- Sanna SKREVET: 12.05.2012 / KLOKKEN: 11:42


Næmen, har du sett! Jeg BLE ikke noe bedre av coopertesten går. Har snuftet hele nattet, og attpåtil så våkner jeg KJEMPETIDLIG! Jeg pleier å våkne rundt ti - elleve tiden, men i dag våknet jeg kvart over åtte! Jeg er lei av å være syk! Jeg gleder meg skikkelig til det er over!

Senere i dag skel jeg på Military Tattoo! Det er en forestilling der nasjonale korps og millitærer opptrer! Det er faktisk KJEMPEKULT!!!! Det er annethvert år. Jeg var der for to år siden! Jeg anbefaler det på det sterkeste! Jeg skal legge ut bilder hvis det er lov til å ta bilder der, og av det jeg får tatt bilder av :) Gleder meg masse!

Skal få prøvd å legge ut en dyreprofil hver dag :) Det er ganske mange igjen, så det kommer nok til å holde en stund ;) I dag kommer det også en ;)

 Sånn ser det ut :) Vet jeg ikke burde bruke google bilder, men jeg ville bare illustrere for dere hvor stort det egentlig er :)

 


Slenger med et bilde av Milly da hun var litt mindre, med de rare ørene hennes ;)

 

Skal du på Military Tattoo?

Hvilken dyreprofil vil du ha som neste? Hvilket dyr?

 

-Sanna
 
SKREVET: 11.05.2012 / KLOKKEN: 20:29


Dagen i dag her egentlig vært helt forferdelig. For å være ærlig, helt grusom. Jeg startet dagen med å hoste hvert 5 sekund i naturfagstimen. Det ble så mye, og så irriterende for de andre i klasserommet at læreren ba meg om å gå ut og drikke og trekke litt frisk luft. FLAUT! Når jeg kom inn igjen måtte jeg sitte med munnen i armkroken for ikke å hoste igjen, for hvis jeg pustet inn luften, så begynte det å kile i halsen igjen... Og så begynte jeg å hoste... Senere på dagen ble jeg bedre, men så på slutten av dagen hadde vi gym, og selvfølgelig var jeg så heldig. Vi hadde "tilfeldigvis" cooper-testen i dag! Joho liksom. Jeg løp og hostet og løp og hostet. Helt forferdelig. Tror ikke det hjelper så mye på forkjølelsen. Men, men. Har holdt meg i sofaen resten av dagen, så jeg håper at ikke jeg blir syk helt til neste uke, da vi har to tentamener og så er det 17. mai. Og da skal jeg spille i korpset, såååå, jeg håper ikke jeg blir alt så alt så for syk, så jeg ikke kan spille... Jaja! 

Uansett, GOD HELG ALLE SAMMEN!!!!!!!!


Dette har hunden min, Milly, gjort. Legger ut profilen hennes om et øyeblikk.

 

-Sanna
 hits hits