SKREVET: 15.05.2012 / KLOKKEN: 17:53


Navn: Laufey (uttales Løyvi)

Kallenavn: Møyva

Alder: 12 år

Rase: Islandsk Fårehund

Farge: Brun

Viktig fakta: Gårdshund, elsker pappa og bestefar, og elsker traktorer.

Personlighet: Som dere har lest,er hun virkelig en gårdshund! Hun elsker å sitte på i traktoren, og derfor elsker hun bestefar og pappa, for de kan kjøre traktor. Hun følger etter dem hvor enn de går, fordi hun vil så gjerne være med hvis de skal kjøre traktoren ett eller annet sted. Hun ligger alltid i hundesengen på trappen vår for å passe på gården, me hvis det er fint vær, ligger hun på bakken eller i skyggen fra trampolina. Hun passer på hvis det skjer noe på gården, som for eksempel så passer hun på hønene fra rovdyr, og sauene, og egentlig de fleste andre dyrene også. Hun er vedig gretten av seg mot de andre hundene, og er heller ikke så veldig glad i alle kattene. Jeg tror det er sånn du blir når du blir veldig gammel. Når de andre blir litt for over ivrige, så knurrer hun. Jaja, vi får bare huske på at hun er en gammel dame ;)

 

 

-Sanna


  

 
SKREVET: 11.05.2012 / KLOKKEN: 21:05


Navn: Milly

Kallenavn: MillyPilly

Alder: 5 1/2 måneder 

Rase: Fox terrier, Collie og Dansk, svensk gårdshund

Farge: Brun 

Viktig fakta: Fikk henne for ikke så veldig lenge siden. Oppfører seg AKKURAT som valper pleier å gjøre. Ødelegge alt! Blir nok en Pappadalt i framtiden ;)

Personlighet: Veldig hyper, nesten hele tiden. Når hun sover, da sover hun, og når er våken, er hun helt gæren, enn så lenge. Jeg gleder meg litt til hun blir voksen, så hun blir mer lik Robin. En koseklump! Han var akkurat som hun er nå da han var liten, så vi får bare håpe på det beste. ;) Hun bjeffer på alt og ingenting og ødelegger absolutt ALLE puter! Hehe... Hun er spesiell!

 

 
                                                                                                     Slapp av! Hun bare lukket munnen sin rundt hånden til mamma, men 

                                                                                                      jeg måtte bare legge det ut ;)

 

-Sanna


 

 

 
SKREVET: 11.05.2012 / KLOKKEN: 18:07


Navn: Robin (hund) ;)

Alder: 4 år

Rase: Blanding av; Golden Retriver, Scheafer, Buhund, Lundehund og Cavalier King Charles Spaniel (god mix, med andre ord)

Farge: Lys beige

Viktig fakta: Kosebamsen i huset. Den forsiktige lille kosehunden som er redd for det meste. Spesielt for en hund som bor på gård... :) 

Personlighet: En skikkelig mammadalt. Han er veldig kosete og har en nydelig peronlighet. Han går nesten amok hvis han ikke er hjemme rundt tidene mamma kommer hjem igjen. Vet ikke hvordan han vet det, men det er vel en hunde-greie :)

  

 


-Sanna


 hits hits