SKREVET: 22.09.2012 / KLOKKEN: 13:25


Navn: Nala

Kallenavn: Nala-mor

Alder: Noe rundt 20 år(!!!!)

Rase: Huskatt

Farge: Svart, med litt hvitt under magen :)

Viktige fakta: Var villkatt før. Hun bodde på gata i Oslo, helt til dyrevernet fant henne og kattungen hennes. De hadde egentlig tenkt til å avlive dem, men mamma, som er dyrlege, tok henne til seg (og det var i 1993!!) og tok vare på henne. Hun lever altså fortsatt med oss :)

Personlighet: Nala er en veldig(!) spesiel katt. Etter "livet på gata" går hun aldri ut av huset. Hun bor på badet vårt, og spiser og sover der. Hun har litt dårlig hukommelse, så hun maser alltid(!) på mat!! Jeg tror hun glemmer at hun har spist, og glemmer at hun er mett!! Haha! Hun er veldig rar... Men i de senere åra har hun blitt mer og mer utforskende og nysgjerrig, så av og til kommer hun faktisk ned i første etasje og maser på mat :P
SKREVET: 22.09.2012 / KLOKKEN: 13:06


Vet at det er ingen som kommer til å lese dette, men jeg skal prøve å starte å blogge igjen!! Juhuuu!!! Har bestemt meg for at jeg ikke trenger å gjøre det som alle andre bloggere, men jeg gjør det på min egen måte!! Haha!!

Ingen leser sikkert dette innlegget uansett :P

Vi får se om jeg kommer tilbake eller ikke, men ærlig talt er det sikkert ingen som bryr seg:) haha!!!

Jeg leste dette diktet i dag: "violets are red, I have a phone. No one text's me, forever alone!!" Det sier det meste!! Haha :P Snx !! :D

-Sanna:):):)
SKREVET: 29.05.2012 / KLOKKEN: 15:12


Sorry for lite blogging i det siste... Håper ikke dere har falt helt bort fra meg enda :) Hadde vært fint om dere kunne gi meg et lite tegn på at dere er der ute fotsatt:)

Dagen min vært helt grei. Nå har jeg nettopp gått en tur med hundene og skal snart begynne å rydde rommet mitt :)

Hvordan har din dag vært?
SKREVET: 12.05.2012 / KLOKKEN: 22:13


Nå har jeg nettopp vært på Military Tattoo!!! Det var syykt bra!!! Det var kjempestort, og det var kjempe flinke musikere!!! Det var med korps, folk som "sjonglerte" med børser som hadde kniver i enden, sangere, dansere og mye, mye mer!!! Det var også folk som spilte på trommer, men ikke vanlig, de slo på hverandres og gjorde forskjellige bevegelser kjempefort og lignende!! Det var kjeempekult!!! Gleder meg kjempe til neste gang!!! Nå sitter vi på en resturant og venter på maten vår ;)

Btw, lurte på, hvis du her en blogg, kan du linke meg da?? Hvis du gjør det, så sier du ifra til meg(hvis du vil), gir meg bloggadressen din og så kan du bli linket på bloggen min også ;)

-Sanna
SKREVET: 12.05.2012 / KLOKKEN: 12:03


Jeg har funnet ut at jeg skal lenke alle jeg har som venner på blogg.no. Så hvis du blir venn med meg, så legger jeg ut en lenke til bloggen din der borte->

 


Her er det første eksemplet :) 

Jeg skal forsette med dette så lenge jeg klarer, så bare bli venn med meg, så skal jeg lenke deg til favorittene mine ;)

 

-Sanna
 
SKREVET: 10.05.2012 / KLOKKEN: 20:06


Dette er den første posten på min nye blogg ;)hits hits