SKREVET: 22.06.2012 / KLOKKEN: 12:52


HAHA! Jeg tror ikke sommerferien kunne startet noe bedre! Herlig altså! Vi fikk utdelt karakterkort på avslutningen i går, som jeg har skrevet før, og jeg er nå SUPERHAPPY! Det kunne absolutt ikke gått noe bedre og jeg er storfornøyd! Hehe!

 

Hadde ikke regnet med mer enn dette, og med ett snitt på nøyaktig fem så er jeg utrolig fornøyd! Elsker sekseren jeg fikk i musikk, og læreren vi har i musikk er utrolig hyggelig, snill og kul, så, jeg er bare utrolig glad! 

 

Skoleavslutningen i går gikk egentlig ganske greit! Jeg spilte gitar på tre sanger, og to av dem var allsang med hele skolen. Ikke tro at dette var så stort, for vi er liksom bare 60 stykker på skolen, men det var alikevel gøy! Men på siste sangen, som var skolesangen, så startet de med å synge den i feil dur, så jeg måtte bare fortsette å spille den i en helt annen dur enn den de sang den i. Litt sånn dumt, men det går sikkert bedre neste år. Jeg fikk liksom notene på den sangen på slutten av skoledagen samme dag, så jeg hadde ikke fått øvd på den med de andre på skolen enda, så det var litt sånn inprovisert, menmen ;) Hehe! Det viktigste var at det var gøy!

 

-Sanna

Kategori: Skolen
Skrevet: 22.06.2012, 12:52Kommentarer


Legg igjen en kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits hits