SKREVET: 14.06.2012 / KLOKKEN: 22:49(Î Dette burde jeg grøre mye oftere) ;)

Såå, jeg vet at jeg kommer til å skrive blogginnleggene mine og sende dem ut i ingenmannsland nå fremover, men det er egentlig bare min skyld siden jeg aldri blogger så mye.

 

Jeg bare oppdaterer dere litt på min hverdag nå for tiden. En av grunnene til at jeg ikke har blogget så mye er fordi jeg har arbeidet skikkelig hardt med skolen i det siste. Jeg har hatt lekser, prøver, innleveringer og framføringer, men nå er jeg snart ferdig. Har egentlig bare to lekser igjen av dette skoleåret. Vi har nettopp hatt heldager(tentamener) og der fikk jeg 5- på norsk tentamenen og 5 på matte og engelsk.

 

Er utrolig fornøyd med det fordi jeg føler at jeg ikke kunne gjort det stort bedre, og da er det godt nok for meg. Fikk en 6er på en innlevering vi hadde i norsken der vi skulle beskrive en bok vi hadde lest. Det var egentlig en fordypningsoppgave da, men siden jeg ELSKER å lese, så gikk det så greit som det kunne. Jeg fikk også en 6er i musikk, der læreren min sa at jeg kom til å få en 6er på karakterkortet også! YES!


Vi får karakterkortet på skoleavsluttningen, som er neste torsdag. Altså, vi har skoleavsluttning den 21.06.12. Gleder meg utrolig mye! Der skal jeg synge og spille gitar sammen med to andre.


 

Da skal Marte synge og Taran skal spille piano. Jeg skal liksom synge en andrestemme aktig ting. Jeg elsker å spille gitar og synge, så det blir bare chill ;) Jeg skal også danse litt. Der har noen jenter blandet en mix av noen sanger som de skal framføre, og jeg skal være med på den siste av dem. Gleder meg veldig! 


(Skal ikke danse tåspiss, men jeg kan det og da)

Det jeg gleder meg mest til i sommerferien er at jeg kanskje skal til Skottland, uten familien min, og bo hos en familie vi kjenner der. Det skal bli så bra, hvis jeg får lov ;)
Jeg skal også på hundekurs og landsskytterstevnet (jupp, jeg skyter også), også har jeg bursdag i juli. Såå, mye og se fram til her ja! Gleder meg utrolig mye til å slippe unna skolen i ett par måneder. 

 Hvorfor kommer det rød strek når du skriver Yey!? (Random...)

 

-Sanna

 

Kategori: Hverdag
Skrevet: 14.06.2012, 22:49Kommentarer


Legg igjen en kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits hits