SKREVET: 17.05.2012 / KLOKKEN: 14:51


Ser at lesertallet har synket. Veldig! Sorry for lite blogging denne uka, men jeg sa ifra i det siste blogginlegget at det kom til å komme lite fra meg denne uka, men nå, på 17. mai, fikk jeg en liten pustepause, så da bestemte jeg meg for å blogge, for dere. Det eneste jeg ber om er at dere ikke gir opp meg, og husk at jeg kommer tilbake, så bare stikk innom og sjekk. Pliizzzz! Det kommer nye innlegg når dere ikke aner det, så det kommer når jeg får et opprom. Just stay with me, ooh, stay with me!!!!!!!! Piiizzzz!!! 

Jeg kan jo fortelle dere litt om min 17. mai, så langt. 

Jeg har ikke fått tatt noen bilder i dag, av åpenbare grunner. Jeg har spilt i korpset!!! Jeg spiller kornett, og jeg ELSKER(!) det!!!! Det er såååå gøy å spille i korps. Jeg bor på et lite tettsted, så vi er sånn ca. 25 stk. på øvelsene, i gjennomsnitt. Nå i deg var vi rundt 20 stk., så da er det veldig nødvendig å være der! Det som er så gøy er at i store korps, hører du nesten ikke den individuelle spilleren, men hos oss er det i gjennomsnitt tre - fire stk. på et instrument, så hvis noen gjør feil, så hører du det godt(!). Men det som er gøy med det da, er at folkene virkelig kan høre at jeg spiller, at jeg bare ikke glir inn i mengden, som i de feste andre korps. Også er vi tre genrasjoner i korpset vårt. Bare i familien min er vi det! Bestemor spiller klarinett, bestefar spiller kornett, pappa spiller barriton og søsteren min og jeg spiller kornett. Veldig koselig korps, egentlig. Jeg elsker alt jeg gjør, og dette er en stor del av det :) Det er veldig sosialt i samme sengen ;)

Så vi masjerte og spilte, og vi spilte i kirken og, ja, vi spilte for det meste ;) Hehe... Nå skal vi snart samle slekta og spise sammen :) Det bir kjempekoselig :D Og så har vi besøk av mormor og Poppy :) Legger snart ut profilen hennes så fort jeg kan ;)

Her er Poppy :) Hun er en nyyydelig liten dverg puddel :) Det er mormor sin hund, men vi trenerene osv, og jeg ser henne hver uke, når jeg er på besøk hos mormor :) Jeg elsker henne, like mye som alle de andre dyra, altså, VEEEELDIG MYE!!!!!!!!!!!!!

 

Vi blogges snart, håper jeg ;)

 

 

-Sanna

 

Kategori: Hverdag
Skrevet: 17.05.2012, 14:51Kommentarer


Legg igjen en kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits hits